MEDEX.EMIS 'simply the best'

Uz pomoć sistema medex.emis privatne klinike i doktorske ordinacije dramatično unapređuju svoje poslovanje i komunikaciju s pacijentima, uz istovremeno značajno smanjenje ukupnih troškova.

  • Jednostavno, moderno i funkcionalno rješenje
  • Potpuna automatizacija administrativnih kliničkih procedura.
  • Interaktivni sistem za raspoređivanje termina pregleda.
  • Napredni sistem za statistiku i izvještaje 'business inteligance' (BI).
  • On-line komunikacija s pacijentima
  • Registracija i aktiviranje klinike je u potpunosti besplatna!
52,700

pacijenata

6,700

obavljenih pregleda

1

integrisani sistem

8

povezanih modulaPrednosti sistema online booking

Online booking sistema EMIS.MEDEX omogućuje Vašim pacijentima zakazivanje svojih pregleda u bilo koje vrijeme (24/7) i sa bilo kojeg mjesta. Pacijenti mogu online pregledati stručne profile svih Vaših doktora, utvrditi njihov raspored za svaki odabrani dan i pronaći slobodan termin koji im odgovara. U slučaju potrebe, mogu otkazati ranije zakazani termin ili izvršiti rezervaciju novog. Za više informacija, pročitajte naš post 'Razotkrivamo pet mitova o online booking-u'.

On-line booking dostupan 24/7

Sa sistemom MEDEX.EMIS Vaši pacijenti mogu rezervisti svoj pregled bilo kada i sa bilo kojeg mjesta, čime se smanjuje prosječno vrijeme zakazivanja na samo par jednostavnih klikova. Rezervacije se mogu obaviti putem Vaše web stranice ili Facebook profila.

Pregledajte svoj raspored u pokretu

Pogledajte svoj raspored u bilo kojem trenutku kako biste bili u toku i kad ste izvan Vaše klinike. Primajte trenutna obavještenja o novim rezervacijama putem email ili SMS poruka na svom mobitelu ili laptopu.

Prikažite dostupnost za sve doktore

Kreirajte pojedinačne profile za doktore svoje klinike.

Prikažite raspored svih doktora na jednom jednostavnom grafičkom planeru.

Smanjite propuštene termine

Automatizirajte email i SMS podsjetnike za svaku pojedinačnu rezervaciju. Naš napredni modul rasporeda optimizira zakazivanje termina na svima razumljiv način tako da se prazni termini lako uočavaju i popunjavaju.

Savremena informatička rješenja

Sistem MEDEX.EMIS koristi najsavremenije informacione tehnologije i razvijen je u skladu s najvišim standardima u oblasti sigurnosti i zaštite radnih podataka.

Uspjeh 100% zagarantovan

Brojne poliklinike i privatne ordinacije koje već koriste naš sistem potvrđuju da se uz pomoć dokazano efektnog sistema MEDEX.EMIS obezbjeđuje veliko unapređenje rada i ostvaruju značajne uštede.


Napredni booking sistem

Naš interaktivni booking modul dramatično unapređuje management termina pregleda pacijenata. Pored standardnog tabelarnog načina rada, modul omogućuje i grafički prikaz koji je u potpunosti interaktivan i koji sadrži sve funkcije koje su od značaja za kreiranje i modifikacije termina pregleda (kreiranje novog termina, pomjeranje, promjena detalja, brisanje). Za razliku od sličnih rješenja koja prikazuju raspored samo jednog doktora, važno je naglasiti da naš modul omnogućuje istovremen rada sa svim doktorima poliklinike (multi/resource scheduling). Dnevni (horizontalni i vertikalni), trodnevni i mjesečni prikazi su omogućeni.

Brzo skeniranje i on-line booking putem QR koda


  • Nudimo posebne QR kodove za on-line booking koji omogućavaju Vašim pacijentima da lako rezerviraju Vaše usluge skeniranjem kodova svojim mobilnim telefonima.

  • QR kodovi se mogu dodati na ulazna vrata ili prozore vaše poliklinike, tako da pacijenti mogu provjeriti vašu dostupnost u stvarnom vremenu i rezervisati Vaše usluge čak i nakon radnog vremena.

  • Preporučuje se dodavanje QR kodova u bilo koju od vaših marketinških kampanja. Na primjer, ako vaša poliklinika ima reklame u novinama ili elektronskim medijima, QR kodovi omogućuju čitateljima da provjere Vašu dostupnost i rezerviraju Vaše usluge u sekundi.
EMIS QR Code

Postanite MEDEX.EMIS booking partner


Mi Vam možemo pomoći u nalaženju rješenja za sve aspekte poslovanja privatnih poliklinika i time Vas trajno osloboditi svih tehničkih briga i problema. Obratite nam se s povjerenjem!

MEDEX partner


Registracija i aktiviranje klinike je u potpunosti besplatna!

Testimonials

Šta kažu korisnici?