Nove pogodnosti sistema Medex za klinike

Nova verzija sistema MEDEX, izgrađena na najnovijoj super brzoj platformi, donosi niz poboljšanja i novih funkcionalnosti. Tu posebno ubrajamo potpuno nove module specifično dizajnirane za privatne klinike. Pored prikaza svih svojih detalja, klinike sada imaju mogućnost i aktiviranja mini hostinga, odnosno prikaza svojih vlastitih web stranica! U nastavku dajemo kratak pregled šta smo sve pripremili za klinike.

medex.ba


piše: prof. dr. sci. Senad Burak, Univerzitet u Sarajevu, Mašinski fakultetredovni profesor iz oblasti Računarskog inženjerstva


Sa novom verzijom sistema MEDEX smo dobili još bolju, efikasniju i znatno bržu verziju prethodnog sistema, koji je po riječima mnogih bio najnapredniji sistem za menadžment medicinskih ustanova, privatnih dotorskih praksi i klinika, kao i za on-line rezervacije pregleda od strane samih pacijenata. U slučaju da imate nedoumice u vezi sa korišćenjem softvera za on-line rezervacija, pročitajte ovaj članak na našoj stranici: 'Razotkrivamo 5 mitova o online booking-u'.

U ovom postu akcenat stavljamo na potpuno nove module koji su dizajnirani specifično za privatne klinike i doktorske ordinacije, akoje ranije nismo imali implementirane u sistemu. Dio tih novih funkcionalnosti za klinike i doktorske ordinacije uključuje sljedeće:

  • lista privatnih medicinskih ustanova iz Kantona Sarajevo, SBK/KSB, ZE-DO, Tuzlanskog,  Hercegovačko-Neretvanskog i Bosansko-Podrinjskog Kantona,
  • detalji svake prikazane klinike, uključujući kontakt informacije, marketinške poruke, kao i geo-lokaciju škole na Google Maps prikazu,
  • fotografiju i logo klinike koja je aktivna na sistemu,
  • pod-domena klinike sa hostingom i web stranicama specifično kreiranim za datu kliniku,
  • prijava pacijenta on-line,
  • management sistem za rad i upravljanje podatcima pacijenata,
  • i mnogo toga još...

Postanite MEDEX partner


Kao primjer klinike sa svojim vlastitim web stranicama navodimo polikliniku "KARABEG" iz Sarajeva. Kao što se vidi iz primjera poliklinike "KARABEG", klinika može uređivati svoje stranice, dodavati ili mijenjati sve prikazane informacije, dodavati i ažurirati doktore svoje poliklinike, uređivati svoju galeriju slika itd.

Jedna od potencijalno najpopularnije mogućnosti je obezbijeđena kroz modul "objave". Kroz taj pod-sistem poliklinika može objavljivati nove obavijesti i novosti, stručne članke iz oblasti svog djelovanja, čestitke svojim pacijentima koji su se uspješno izliječili itd. 

S druge strane, kao aktivna na sistemu MEDEX, klinika postaje vidljiva i prepoznatljiva svima. Potencijalno novi pacijenti mogu pregledati web stranice klinike, vidjeti njene prostorije i medicinsku tehniku, upoznati se sa doktorima i pročitati njihove stručne profile, upoznati se sa uslovima i tehničkoj opremljenosti i dobiti sve potrebne informacije. Registrirani pacijenti mogu kroz modul on-line chat direktno kontaktirati kliniku i postaviti bilo kakav upit ili pitanje svim raspoloživim doktorima. Moguće je i direktno proslijediti skenirani dokument iz svoje medicinske dokumentacije.

Sve stranice sistema su visoko optimizirane i u potpunosti prilagođene prikazu na mobitelu, tabletu ili desktop računaru. Uvjerite se i sami! Za primjer hostinga jedne od klinika, kliknite na ovaj link > "KARABEG". Hint: otvorite tu stranicu na svom mobitelu i provjerite kako se ista automatski promijenila i prilagodila prikazu na mobitelu.


Zato ne oklijevajte, kontaktirajte nas čim prije. Za rane prijave poliklinike imaju mogućnost specijalnih pogodnosti!


Kontaktirati nas možete putem naše stranice 'Postanite booking PARTNER', tu smo da Vam odgovorimo na bilo koje postavljeno pitanje. Registracija Vaše poliklinike na sistemu MEDEX.EMIS je u potpunosti besplatna!

pacijent4.jpg

UNIVERZITET U SARAJEVU
Mašinski fakultet Sarajevo
EMIS DEVELOPMENT TEAM

Komentari

Damir
Izgleda dobro. Poslali smo vam nekoliko pitanja, pa se čujemo uskoro. Pozdrav, Damir
Damir

Objavi komentar