Otvoren novi Centar za fizikalnu terapiju, akupunkturu i masažu

U prizemlju Hotela Radon Plaza, u sklopu Poliklinike Atrijum, otvoren je novi Centar za fizikalnu terapiju, masaže i akupunkturu Atrijum. Centar nudi sve što fizičkom i mentalnom zdravlju treba, uključujući širok spektar tretmana fizikalne terapije, različite vrste masaža kao i tretmane akupunkture.

Atrijum Sarajevo

ATRIJUM24. mar 2024

Novi Centar za fizikalnu terapiju Atrijum

Tim stručnih i iskusnih zdravstvenih radnika i terapeuta posvećen je da pomogne da se osjećate bolje i funkcionirate bez problema. Bez obzira da li se radi o oporavku od povrede, hroničnoj boli ili jednostavnoj želji za opuštanjem – u Atrijumu ćete pronaći put do boljeg sutra.

Koje usluge Centar nudi?

  • Fizička terapija: Iskusni fizioterapeuti rade na rehabilitaciji raznih telesnih tegoba, od povreda mišića i zglobova do artritisa i neuroloških disfunkcija.
  • Masaža: Maseri u Atrijumu Vam mogu pomoći da smanjite stres, poboljšate cirkulaciju, ublažite bol i postignete duboku opuštenost.
  • Akupunktura: Tradicionalna kineska medicina na moderni način. U. Centru akupunkturom tretiraju bol, migrene, anksioznost, nesanicu i mnoge druge zdravstvene tegobe.

Zašto izabrati Atrijum?

  • Individualni tretman: Za svakog pacijenta se pristupa personalizirano, razvijajući plan terapije koji se usklađuje sa Vašim jedinstvenim potrebama.
  • Iskustvo i profesionalizam: terapeuti Centra su licencirani i imaju bogato iskustvo u pomaganju klijentima da se riješe svoojih problema i ostvare svoje zdravstene ciljeve.
  • Prijatan ambijent: U Centru su poduzete sve mjere da abijent bude udoban kao mjesto gdje se klijenti mogu u potpunosti prepustiti stručnom tretmanu.

Zakažite prvi pregled već danas!

Kontaktirajte +387 60 331 4434 kako biste saznali više o navedenim uslugama i rezervisali svoj tretman već danas. U Centru su spremni pomoći Vam na Vašem putu ka boljem zdravlju i sreći!

Rezervaciju možete izvršiti i on-line putem našeg i Vašeg sistema Medex. Za više detalja i on-line rezervaciju kliknite na ovaj link.

 

Komentari

Budi prvi da objaviš svoj komentar!

Objavi komentar